viernes, 10 de abril de 2009

La Capsa. Under Construction


Texto extraído de la nota de prensa de La Capsa:

El proper mes d’abril La Capsa inicia una nova etapa amb una important reforma de l’equipament

· La Capsa ha programat una exposició i un seguit de concerts per celebrar aquest nou inici.
· L'experimentació musical del nou projecte es desplegarà durant els mesos d’obres a diferents espais de la ciutat del Prat.

El proper mes d'abril la Capsa fa un punt i seguit en la seva història. La reforma d’aquest espai referent en l’experimentació musical a Catalunya suposarà una gran millora de la qualitat dels serveis i activitats. La Capsa aprofita les obres de construcció de la nova línia de metro L9 per desenvolupar les reformes que més influiran als usuaris, ja que la construcció d’aquest nou mitjà de transport deixarà incomunicat l’accés a La Capsa en breu.

Durant el mes d’abril, La Capsa celebrarà l’ inici d’aquesta nova etapa, amb la programació de diferents concerts i l’exposició gratuïta “Under Construction”. Del 3 al 26 d’abril, a través del recorregut de l’exposició, La Capsa presenta una mirada polièdrica, una i moltes visions del que han estat aquests 13 anys de vida, encarant, més que mai, un nou futur amb les millors eines per consolidar La Capsa com un espai de referència d’experimentació musical a través de nous llenguatges.

Pel que fa als concerts, el dia 17 d’abril, Mucho Muchacho obrirà les nits “Under Construction”. Aquest mc pratenc és referència del hip-hop espanyol i presentarà el seu nou treball que ha estat preparant a La Capsa. El 18 d’abril La Capsa celebrarà la Festa Radiochango, Club Mestizo All Stars. Des de RadioChango i, com a punt i a part de la col·laboració entre La Capsa i el portal de referència per la música mestissa, aquesta nit Under Construction unirà el bo i millor de la música de l' anomenat so Barcelona, sota el nom de CLUB MESTIZO ALL STARS. Un pretext per unir moltes festes en una de sola: el punt i seguit de La Capsa, l'aniversari de RadioChango, la presentació del Festival Esperanzah a la nostra ciutat. El dia 24, Australian Blonde tornaran a La Capsa després de la seva darrera aparició en el 2002. Els acompanyaran Carrots i Los Turistas. Ja per acabar, el dia 25, Abbey Road + Smoking Stones + La Pota Blava Brass Banda i 2 mini dj’s realitzaran un tribut a The Beatles i The Rolling Stones, oferint un concert per a tots els públics.

Durant aquest període de reformes, La Capsa, però, no desapareix, no tanca. La Capsa s’obre a la ciutat i seguirà treballant i programant concerts en diferents espais del Prat, tant físics com virtuals. La Capsa treballarà dintre de la seva línia de facilitar nous processos de treball en la creació musical, obrint-se camí com un espai d'experimentació musical a partir del qual desenvolupar activitats diverses en un diàleg constant amb la ciutat i les persones.

Aquesta nova fase de La Capsa treballarà en quatre àmbits diferenciats:

- LaCapsa[LAB. Facilitant la investigació i experimentació amb nous llenguatges musicals
- LaCapsa[COMUNITAT. Col·laborant amb les persones del Prat per al desenvolupament social a través de la música
- LaCapsa[DOC. Documentant processos de treball i de creació i difonent-los.
- LaCapsa[SONA. Generant una programació musical de nous llenguatges, també a la xarxa.

Ens trobareu a http://www.lacapsa.org/
www.myspace.com/lacapsa
facebook de la Capsa
twitter.com/lacapsa

Agenda d’activitats “Under construction”

Exposició “Under construction”
Dates: Del 3 al 26 d'Abril.
Horari: De dilluns a diumenge de 17 a 22h. Els caps de setmana algunes zones estaran tancades per l'organització dels concerts
Preu: Entrada gratuïta

Concert: Mucho Muchacho.
Dia: Divendres 17
Hora: 22 hores
Preu: 5 €.

Concert: Festa Radiochango, Club mestizo All Stars
Dia: Dissabte 18
Hora: 22 hores.
Preu: 10 €.

Concert: Australian Blonde + Carrots + Los Turistas.
Dia: Divendres 24
Hora: 22 hores
Preu: 5 €.
Concert: Abbey Road + Smoking Stones + La Pota Blava Brass Band + 2 Mini Dj's.
Dia: Dissabte 25
Hora: 22 hores
Preu: Entrada Lliure.

1 comentario:

marta dijo...

Ei camaradas de Pratingrado, gracias por la difusión y muchos ánimos para seguir con ese fanzine recien nacido y este blogfanzine!! desde aquí os invitamos a las fiestas de cierre pero también esperamos ver pronto vuestra segunda edición!
Saludos de La Capsa!